• Kategori: Ferdigstilte prosjekter

Byggeår: 2006 – 2007

Byggherre: BO-KA eiendom as

Arkitekt: AS Kristiansen & Bernhardt AS

Areal: ca 9400 m2

Kontraktsum: ca 114 mill inkl. mva

Strømmen Atrium;

Blir et bygg med en stor moderne dagligvarebutikk i 1. etasje og 4 etasjer med boliger samt parkeringskjeller.

Svalgangsløsninger

Svalgangene er prosjektert med åpninger ved soveromsvinduene, slik at det kommer mer lys langs fasaden nedover i etasjene og at man samtidig hindrer muligheten for innsyn for forbipasserende. På denne måten kommer det mer lys nedover langs fasaden og samtidig minsker man muligheten for innsyn fra naboer.

Utearealer

I prosjektet er det rikelig med utomhus arealer. På taket av forretningslokalet anlegges et stort atrie. Arealet vil bli opparbeidet med beplantning i kasser samt benker. For de solhungrige blir det i femte etasje anlagt en stor felles takterrasse beliggende mot sydvest. Herfra kan man nyte sol og utsikt fra morgen til kveld, også dette arealet opparbeides med beplantning i kasser samt levegger og benker.

Strømmen Studio;

Blir et bygg som ligger paralelt med Strømmen Atrium og består av litt mindre og enklere leiligheter enn i Atriumet. Bygget vil bli organisert som et frittstående borettslag hvor alle vil ha full råderett over sin egen leilighet hva gjelder bruk, utleie, pantsettelse etc…

Bygget og leilighetene vil fremstå i moderne standard og utrykk. Det vil bli brukt kjente leverandører til innredninger og overflater.

Garasjer også her i underetasjen som kan leies, evt også utvendig parkeringsplass .