VIL DU BLI EN AV OSS?

I Realbygg har vi store ambisjoner for fremtiden og vi trenger flinke hender og kloke hoder for å nå målene våre.

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang. Vi er derfor alltid interessert i å knytte til oss dyktige medarbeidere.

Realbygg preges av høy kompetanse, stolte og engasjerte medarbeidere og høy etisk standard. Vi har korte linjer og lite byråkrati, og dermed gode muligheter for påvirkning.

Vi ser stadig etter ansvarlige og engasjerte medarbeidere som gir av seg selv og som bidrar til å videreutvikle det gode arbeidsmiljøet og firmaet som helhet.

********************          ********************          ********************          ********************          ********************

LEDIG STILLING SOM PROSJEKTLEDER:

Vi søker erfarne personer med gode lederegenskaper og solid byggeplassforståelse til å være med på å lede spennende prosjekter.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har praktisk sans og god byggeteknisk kompetanse. Du trives med å ha løpende utfordringer og evner å bygge gode relasjoner til kunder, konsulenter, leverandører, samarbeidspartnere og til egen organisasjon.

Realbygg tilbyr et faglig sterkt arbeidsmiljø, en spennende stilling i et tradisjonsrikt selskap, karrieremuligheter, utfordrende prosjekter og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Selskapet har en rekordhøy ordrereserve, med spennende prosjekter og langsiktige kunder.

ARBEIDSOPPGAVER
Som prosjektleder i Realbygg skal du sammen med kollegaer og våre samarbeidspartnere planlegge og lede gjennomføring av tildelte prosjekter til det beste for firmaet og våre kunder.

For å lykkes i Realbygg tror vi du har 5-10 års ledererfaring fra entreprenørvirksomhet og fortrinnsvis byggeplassdrift. Du er selvstendig, du trives med å ha mange baller i luften og du har evnen til å motivere de rundt deg. I tillegg er du løsningsorientert, ansvarsbevisst og handlekraftig med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.

Virker dette spennende hører vi gjerne fra deg, ta kontakt med:

Trond Hegrenæs (teknisk sjef) på mob.nr. 900 52 752 e-post thegrenes(æt)realbygg.no