VIL DU BLI EN AV OSS?

I Realbygg har vi store ambisjoner for fremtiden og vi trenger flinke hender og kloke hoder for å nå målene våre.

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang. Vi er derfor alltid interessert i å knytte til oss dyktige medarbeidere.

Realbygg preges av høy kompetanse, stolte og engasjerte medarbeidere og høy etisk standard. Vi har korte linjer og lite byråkrati, og dermed gode muligheter for påvirkning.

Vi ser stadig etter ansvarlige og engasjerte medarbeidere som gir av seg selv og som bidrar til å videreutvikle det gode arbeidsmiljøet og firmaet som helhet.

********************          ********************          ********************          ********************          ********************

LEDIG STILLING SOM PROSJEKTLEDER:

Vi søker erfarne personer med gode lederegenskaper og solid byggeplassforståelse til å være med på å lede spennende prosjekter.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har praktisk sans og god byggeteknisk kompetanse. Du trives med å ha løpende utfordringer og evner å bygge gode relasjoner til kunder, konsulenter, leverandører, samarbeidspartnere og til egen organisasjon.

Realbygg tilbyr et faglig sterkt arbeidsmiljø, en spennende stilling i et tradisjonsrikt selskap, karrieremuligheter, utfordrende prosjekter og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Selskapet har en rekordhøy ordrereserve, med spennende prosjekter og langsiktige kunder.

ARBEIDSOPPGAVER
Som prosjektleder i Realbygg skal du sammen med kollegaer og våre samarbeidspartnere planlegge og lede gjennomføring av tildelte prosjekter til det beste for firmaet og våre kunder.

For å lykkes i Realbygg tror vi du har 5-10 års ledererfaring fra entreprenørvirksomhet og fortrinnsvis byggeplassdrift. Du er selvstendig, du trives med å ha mange baller i luften og du har evnen til å motivere de rundt deg. I tillegg er du løsningsorientert, ansvarsbevisst og handlekraftig med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.

LEDIG STILLING SOM KALKULATØR:

Realbygg søker etter en motivert kalkulatør som er på utkikk etter nye faglige og personlige utfordringer. Har du praktisk erfaring fra byggeplass og er klar for nye muligheter? Da er det kanskje deg vi leter etter!
Informasjon om stillingen:
Arbeidsdagen vil bestå av varierte oppgaver og spennende prosjekter innen bolig, industri og rehabilitering i totalentrepriser. I stillingen som kalkulatør vil du jobbe i et godt fagmiljø, samtidig som det er viktig at du kan jobbe selvstendig. I denne stillingen vil du for det meste sitte inne på kontoret til Realbygg, men vil også være med i møter ute på prosjektene ved behov. Du vil få god støtte og opplæring fra oppstart og du vil jobbe tett med erfarne kolleger.

Søknadsfrist: 17.01.2020

ARBEIDSOPPGAVER:
Dine arbeidsoppgaver som kalkulatør vil blant annet bestå av: kalkulasjon, mengdeberegninger, beskrivelser, innhente tilbud og forespørsler og evaluering av anbud.
Vi søker deg som er nyutdannet innen bygg ingeniør/teknisk fagskole. Du kan vise til praktisk erfaring som håndverker/ snekker/tømrer/elektriker eller rørlegger. Du har gode kommunikasjonsevner i norsk, både muntlig og skriftlig og har Excel kunnskaper.
Det er viktig at du innehar god faglig forståelse for bygg og anlegg, men vi har også stor tro på personlige egenskaper. Har du evnen til å jobbe selvstendig og ta ansvar for egne oppgaver, er du resultatorientert og brenner for å levere kvalitet? Da tviler vi ikke på at du kan lykkes i rollen!

Virker dette spennende hører vi gjerne fra deg, ta kontakt med:

Trond Hegrenæs (teknisk sjef) på mob.nr. 900 52 752 e-post thegrenes(æt)realbygg.no

Eventuelt bruk skjema under for innsendelse av søknad og CV:

Navn (Påkrevd)

Din e-post (Påkrevd)

Emne

Beskrivelse